Onze partners

Wij werken samen met toonaangevende organisaties in de branche. Zij maken besteautomotivewerkgever.tevreden.nl mede mogelijk en ondersteunen ons met raad en daad.

Tevreden.nl is het grootste volledig in klanttevredenheid gespecialiseerde onderzoeksbureau van Nederland.

Enthousiaste klanten en trotse medewerkers zijn doorslaggevend in het succes van organisaties. Tevreden geeft met gericht onderzoek inzicht in klantervaringen en werkbeleving met als resultaat beter presterende organisaties met een optimaal klantgerichte dienstverlening.

Steeds meer organisaties gebruiken onze onderzoeksoplossingen enerzijds voor het verbeteren van interne processen en anderzijds voor externe transparantie als marketinginstrument, verantwoording richting stakeholders of om hun maatschappelijke reputatie te verbeteren.

Voor meer informatie bezoek:

TEVREDEN.NL

Jobmotive

Jobmotive is het online vacatureplatform in de mobiliteitssector. Of je nu een baan zoekt bij een autobedrijf, een importeur of elders in de mobiliteitsbranche, via Jobmotive ben je slechts een paar klikken verwijderd van je ideale baan. Onze database bevat een compleet aanbod van interessante en uitdagende vacatures in de branche. Op basis van jouw wensen, zoals bedrijfssector, functieniveau en regio, selecteert Jobmotive de juiste vacatures voor jou.

Ondersteuning
Jobmotive wordt ondersteund door de belangrijkste werving- en selectiebureaus in de mobiliteitsbranche, grote en kleine dealerbedrijven, fast fitters, leasemaatschappijen en importeurs. Daarmee is het platform verzekerd van een compleet aanbod interessante vacatures. Ook wordt Jobmotive binnen de mobiliteitsbranche actief gepromoot door vooraanstaande vaktitels als Automotive Management, Automotive Werkplaats, Fleetmotive en bij de evenementen die georganiseerd worden door Mobility Media.
Jobmotive

Mobility Media

Content maken die de mobiliteitsbranche informeert en inspireert. Dat is, kort gezegd, wat wij, het team van uitgeverij Mobility Media, doen. Content maken die uitnodigt tot denken en handelen. We bieden deze informatie via magazines, websites, social media, videocontent, seminars, workshops en congressen aan onze lezers aan.
Mobility Media is een jonge, multimediale uitgeverij van vakinformatie voor de mobiliteitsbranche. De uitgeverij exploiteert onder meer de toonaangevende titels Automotive en Fleet&Mobility. Ook de grootste banensite van de autosector, Jobmotive, is onderdeel van de uitgeverij. Daarnaast is de persberichtenwebsite Autobranchesignalen onderdeel van Mobility Media.
Mobility Media